Tina Små & Stora Fötter

Jag har varit väldigt flitig och enveten när det gäller att få mina fötter fina. Jag har filat hälarna som varit spruckna och torra, jag har smort med en fotkräm kväll efter kväll och sovit med insmorda fötter i ett par strumpor. Efter att ha hållit på så i flera veckor utan att fötterna blev nämnvärt förbättrade bestämde jag att sluta kämpa i motvind och istället se till att få professionell fotvård i Trelleborg. Jag gick då till en fotvård i Trelleborg som heter Tina Små & Stora Fötter och fick hjälp som verkligen fungerade på en enda behandling. Det var väldigt bra att jag gick iväg på denna fotvård och eftersom det blev högsommar helt plötsligt med medelhavstemperaturer så känns det extra roligt att kunna ha sandaler på fötterna utan att behöva skämmas över fötterna. Jag tänkte att jag i mitt inlägg som jag skriver till er idag skulle ta och rekommendera er alla som behöver fotvård i Trelleborg att ta er iväg till ett företag som heter Tina Små & Stora Fötter, det var till dem jag gick och på grund av att jag fick så bra hjälp så vet jag att även ni kommer att få precis lika bra hjälp om ni går till dem, oavsett vad det är för slags problem ni har med just era fötter. På det här företaget utförs det allra mesta som har med fotvård i Trelleborg att göra, det går bra att gå dit för vanlig fotvård men även medicinsk fotvård i Trelleborg är sådant som det går att få hjälp med. Jag har förstått att man ibland behöver litet extra hjälp för fötterna, och det man inte kan göra själv hemma kan man få hjälp med när man kommer till Tina Små & Stora Fötter.